Saturday, May 10, 2008

Reclama diverse firme si siteuri

MANIFEST !!! Citeste Si Da-l Mai Departe !!!!!http://www.fobii.blogspot.com/


http://www.piticu.ro/2008/06/07/alti-doi-internauti-arestati


Oportunitati de vara prin intermediul „Business Adviser” si „Business Point”!

In perioada 9 iunie-9 august 2008, revistele de consultanta si actualitate „Business Adviser” si „Business Point”, membre ale Biroului Roman de Audit al Tirajelor si auditate de PricewaterhouseCoopers, va ofera posibilitatea de a accesa serviciile de comunicare, marketing si publicitate pe suport print, beneficiind de reduceri de pana la 45% din valoarea de rate card!


Accesand acest link puteti vizualiza:

  • Cine suntem...;
  • Certificatele de audit...;
  • De cand si pentru cine...;
  • Prin ce ne distingem...;
  • Cu cine lucram...;
  • Canale de distributie...;
  • Tarife si formate de publicitate...;
  • Alte informatii de uz general.

O zi buna !


Centrale termice in condensatie. Moda sau necesitate?

Toti comerciantii importanti recomanda – „luati-va o centrala termica in condensatie, este cea mai noua, cea mai economica, cu randamentul cel mai mare”. Si chiar asa si este. Este si foarte silentioasa.

Dar avantaje reale dupa achizitionarea unei astfel de centrale le veti avea doar daca sistemul de incalzire in care se instaleaza este apt de a fi dotat cu o centrala de acest fel.

De aceea ar fi bine sa stiti anumite lucruri care va vor scuti de o investitie nerentabila sau ...

Cititi tot articolul pe http://www.experterm.ro/recomandari/recomandari/centrale-termice-in-condensatie.-moda-sau-necesitate.html

O zi buna!


Echipa Experterm.ro



APILROM

este apilarnil, un produs al albinelor in stare naturala

Apilarnilul produs de noi este o combinatie de o parte apilarnil si 2 … 4 parti miere si pastura in functie de recomandarea medicului curant, fiind in acest fel medicament, produs geriatric, energizant complex si supliment nutritiv in stare naturala cu efecte benefice asupra intregului organism, fara efecte secundare, candidat la titlul de panaceu.

Dintre afectiunile vizate a le ameliora sau inlatura sunt cele ale organelor interne, probleme de dinamica sexuala, pentru copii si varsnici, stres si oboseala remanenta, tratament de intretinere, sport de performanta, postoperator.

ATENTIE !

Va rugam sa comandati din timp (inainte de luna mai), deoarece cantitatea disponibila este limitata si este bine a se utiliza cat mai aproape de data recoltarii, recoltare care se face in lunile mai si iunie !

Mai multe pe www.apilarnil.ro

Acest e-mail este o cerere de accept comunicari comerciale si are un caracter unic. Adresa dumneavoastra este una publica (internet, cataloage, etc). Daca totusi doriti sa va stergem din baza de date utilizata va rugam sa ne transmiteti un REPLY (unsuscribe@apilarnil.ro ) cu mesajul "unsubscribe ".

Va multumim pentru intelegere.

IT IS APILARNIL, A BEE NATURAL PRODUCT

Apilarnil made by us is a combination of one part apilarnil and 2…4 parts bee honey and pastura depending of the doctor’s recomadation. It is a remedy, geriatric product, complex energizer and nutritional supplement in natural form, whit beneficial effects on the entire human body, whit no secundar effects, a candidate for the heal-all title.

Among the affection it ameliorates or treats are: internal organs, sexual dynamic problems, suitable for children and elder, stress and tiredness, maintaining treatment, performance sorts, after surgery.

ATENTION!

Please order the product in time (before May), because the available quantity is limited and we recommend using the product soon after the harvest date, which is in May and June!

more on www.apilarnil.ro

This mail is a request for accepting a commercial COMMUNICATES and is unique. You mail adress is public and it is publicated in catalogues and magazines. in case you wish to delete your adress from our date base pleas send us REPLY (unsuscribe@apilarnil.ro) with the message "unsubscribe".

Thank you for understanding


Anunturi Gratuite
Cum?
Inregistrarea pe site-ul anunturi-imobiliare.com.ro este gratuita, rapida si usoara. Din momentul in care va inregistrati aveti dreptul la un numar nelimitat de anunturi gratuite a cate 5 poze fiecare. In momentul in care adaugati anuntul, acesta va fi afisat imediat.

Suntem diferiti
Ce oferim?
Pe langa campurile standard, in pagina de detalii a anuntului, am pus la dispozitia dumneavoastra urmatoarele utilitati:

  • Tur video
  • Tiparire Anunt
  • Convertire in PDF
  • Adaugare la Favorite
  • Localizare pe Harta
  • Trimite unui Prieten
  • Contact Vanzator
  • Vizitarea Paginii Web a Vanzatorului
  • Indicii de Orientare

Pentru alte sugestii nu ezitati sa ne contactati.

SEO Friendly
Usor de gasit
Site-ul http://anunturi-imobiliare.com.ro este optimizat si promovat in asa fel incat anunturile dumneavoastra sa fie usor de gasit. Garantam un numar mare de vizitatori si potentiali cumparatori.

Ajutor
Avem nevoie de dumneavoastra
Avem nevoie de dumneavoastra, sa putem creste. Va rugam inregistrati-va si adaugati anunturile corespunzatoare. Aveti numai de castigat!




SC CONSULT INVESTMENT SRL
Tel: 0257/212196; 0727/447022; Fax:0257/212045;

Stimata doamna / Stimate domn,

SC CONSULT INVESTMENT SRL este o firma care are ca si domenii de activitate formare profesionala si consultanta in marketing, cu o indelungata experienta in organizarea de programe de training pentru companii nationale /multinationale , pe intreg teritoriul Romaniei.
SC CONSULT INVESTMENT SRL va invita la programul de training, axat pe obiectivele specifice domeniului dumneavoastra de activitate:

NEGOCIERE si COMUNICARE in VANZARI

TRAININGUL -prin tematica propusa - este adresat atat componentilor departamentului VANZARI (Agenti de Vanzari, Reprezentanti de Vanzari, Consultanti de Vanzari, Directori de Vanzari), componentilor departamentului MARKETING si ACHIZITII, precum si PERSONALULUI DE PE POZITIILE MANAGERIALE DIN FIRMA,deoarece ofera informatii si exemplificari practice destinate cresterii eficientei comunicarii si conducerii optime a negocierii comerciale.

Tematica Trainingului:

- Obiectivele si functiile comunicarii in afaceri;
- Principii de eficientizare a comunicarii verbale, scrise si nonverbale;
- Pregatirea negocierii, respectiv pregatirea etapelor parcurse in cadrul negocierii;
- Culegerea informatiilor necesare negocierii (starea financiara si modul de negociere al partenerului);
- Identificarea celei mai adecvate modalitati de abordare a negocierii;
- Elaborarea strategiei de negociere;
- Stabilirea si implementarea tacticii adecvate de negociere;
- Analiza Pozitiilor de negociere ( Pozitiile de deschidere, Pozitiile obiectiv, Pozitiile de consens, Pozitiile de ruptura);
- Personalitatea si temperamentul negociatorului;
- Gestionarea situatiilor de criza in cadrul negocierii;
- Combaterea obiectiilor partenerilor de negociere in scopul obtinerii rezultatelor dorite;
Trainingul se desfasoara la nivel national si se personalizeaza pe obiectul dumneavoastra de activitate, existand posibilitatea de a se desfasura la sediul firmei dumneavoastra, pe baza unui program stabilit in concordanta cu cerintele dumneavoastra.
Se vor avea, de asemenea, in vedere studii de caz, aplicate concret pe specificul activitatii prestate pe piata de catre firma dumneavoastra.
Pentru participanti, un astfel de program de training le va oferi posibilitatea de a-si clarifica o serie de aspecte concrete cu care sunt sau vor fi confruntati in activitatea curenta.
In costul cursului, fiecare participant va beneficia de un suport de curs incluzand continuturile specifice domeniului discutat.

Durata cursului : 18 ore;
Programul de desfasurare se stabileste de comun acord cu dumneavoastra in cazul in care participati cu peste patru reprezentanti.
Taxa de participare: 450 RON/participant (se acorda discount pentru un numar mai mare de cinci participanti);
Pentru un numar mai mare de patru participanti/curs/companie, cursul se poate personaliza si se va putea desfasura la sediul companiei dumneavoastra.
La terminarea cursului, pentru fiecare participant se vor elibera diplome personalizate de absolvire.

Pentru inscriere, informatii si relatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la tel. 0257/212196; 0727/447022, 0721/914670; fax 0257/212045;

De asemenea, suntem deschisi la o colaborare de lunga durata, pentru organizarea programelor periodice de training ale companiei dumneavoastra.

In asteptarea raspunsului d-voastra, va dorim o activitate profitabila.


Precizari. In conformitate cu legea 365/2002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat spam, deoarece: - contine datele necesare de identificare - acceptarea de primire a ofertei nu va implica financiar - adresa dumneavoastra de e-mail a fost gasita fie pe un site public, fie intr-un ghid de afaceri, fie in adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor intalniri. Ne cerem scuze pentru eventualul deranj.





Compania S.C. Real Power Construct S.R.L., parte componenta a grupului RPC Group, este unul dintre cei mai vechi si mai cunoscuti furnizori de tevi si fitinguri PPR-C din Romania.

Pentru o mai buna acoperire a nevoilor pietei de PPR-C din Romania RPC a inceput in anul 2007 Productia de tevi si fitinguri PPR-C.

Va prezentam lista noastra de pret in vederea realizarii unor posibile colaborari.

La aceasta lista de pret se mai pot acorda discounturi dupa cum urmeaza:

-Pentru comenzi de pana la 10.000 ron + tva se acorda discounturi de pana la 20% in functie de comanda respectiva.

-Pentru comenzi de peste 10.000 ron + tva se acorda un discount de 25%.

-Pentru comenzi de peste 30.000 ron + tva se acorda un discount de 30%.

Eventualele modificari ale listei de pret datorate cresterilor de preturi la materia prima sau altor cauze va vor fi anuntate din timp in cazul in care vom colabora.

S.C. Real Power Construct S.R.L. (Supra – FiratRom Group)
Center : Str. Sfantu Gheorghe Nr.20 Pantelimon Ilfov Bucuresti ROMANIA
Buzau : Str. Bazalt Nr.15 Buzau
Slatina : Jud. Olt, Mun. Slatina Str. Cristian Nr.17 Slatina
Sibiu : Str. Calea Surii Mici Nr.68 Sibiu
Arad : Str. Arad. Arad
Constanta : Str. Interioaca Nr 2 Compelex Ovidiu Constanta
Tel : +40 21 350 70 03/05
Fax : +40 21 350 70 02
GSM : +40 743 047 470 (Turan OZZEYBEK)
GSM 2:
+40 7430 47 444 (Cristian SIMION)
e-Mail : office@rpc.ro
Web : www.rpc.ro
Web 2 : www.rpcstore.net
Web 3 :
www.firatrom.ro




• Club Emotions ( news ) http://www.clubemotions.ro •

• seXGallery ( poze sexy ) http://www.fete-sexy.net •


Calculator pentru economiile aduse de schimbarea becurilor incandescente cu cele fluorescente: http://www.ecomagazin.ro/ecobec/


Vrei sa fii cel mai tare din cartier?
Raspuns:

Timpul dumneavoastra este foarte important pentru mine, de aceea doresc sa comunicam doar daca doriti acest lucru.

Dialogul va continua atata timp cat voi avea permisiunea dumneavoastra.

Daca in viitor nu mai doriti sa primiti informari din partea mea, dati un click aici.




Promotie: Telefon portabil pentru firma/casa (pentru retele fixe)

222 ron+TVA

Avantaje:

Mobilitate la convorbirile in reteaua romtelecom/rds

Design deosebit premiat la expozitiile de specialitate

Comunicare gratis intre aparate

Posibilitatea de a transfera apelurile de pe un recepror pe celalalt

Puteti de a raspunde sau vorbi la telefon din mai multe camere

Posibilitate de extindere pana la 4 receptoare

Facilitati moderne: melodii polifonice, afisaj colorat, identificarea apelantului

Telefon cordless DECT cu doua receptoare mobile

Hagenuk Classico Duo-222 ron+TVA Display luminos de culoare albastra

Handsfree

Agenda telefonica- maxim 50 intrari

Lista de apeluri CLIP

Posibilitatea de asignare de pana la 4 receptoare mobile pe aceeasi baza

Reformarea unuia din ultimile 10 apeluri efectuate

Ajustarea melodiei (5 melodii) si a volumului soneriei

Melodii polifonice

Ajustarea volumului pe receptorul mobil

Functiile Mute, Paging, blocarea tastaturii

Timp e flash ajusabil : 100 / 300 ms

Ton de avertizare –cand este depasita aria de acoperire si cand bateria este descarcata

Mod de formare ton/pulse

Durata de utilizare: stand-by 130 ore, in convorbire 8 ore.

Plata numerar, ramburs, CEC, OP.

Livrare in toata tara (transportnul nu e inclus )

Comenzi : 0744647322

suuper.design@gmail.com


INVATA POWER POINT SI EXCEL CU UN EXPERT

Cel mai eficient mod de invatare a programelor de calculator il constitue Cursurile Multimedia (TUTORIALELE VIDEO).
Va punem la dispozitie doua CD-uri ce contin un mod eficient de invatare Power Point si Excel.
CD-urile reprezinta superbe TUTORIALE video de invatare usor si eficient pentru Power Point si Excel.
Pretul fiecarui curs (Power Point sau Excel) este de 45ron + 5 RON taxe postale.
Daca achizitionati pachetul cu cele doua cursuri pe CD le puteti achizitiona la pretul de 75 RON pret ce include taxele postale.
Pentru comanda trimiteti email la adresa comanda_tutoriale@yahoo.com cu mentiunea "comanda" la subject si in continut (specificati ce curs doriti sa achizitionati exemplu curs Excel, curs PowerPoint sau Pachet cursuri)
NUMELE SI ADRESA COMPLETA, CNP(Codul numeric personal) DIN BULETIN PENTRU A PUTEA RIDICA COLETUL DE LA OFICIUL POSTAL. Daca este posibil nu uitati sa mentionati coldul postal.
COLETUL VA FI EXPEDIAT IN SISTEM RAMBURS CU PLATA LA RIDICAREA COLETULUI DE LA OFICIUL POSTAL DE CARE APARTINETI.






Stimati Domni si Doamne

Utilizând echipamente pentru compensarea locala a energiei reactive, produse de SC ICPE-ECOENERG SA, va garantam ca unitatea dumneavoastra poate reduce factura de energie electrica lunar cu cca.300-3000 Eur. Prin instalarea unui astfel de echipament, energia reactiva necesara consumatorilor electrici va fi furnizata local (nu va mai fi consumata din sistem), iar sumele ce apar acum in factura de energie electrica, pentru energie reactiva, vor devenii cu certitudine « 0 » lei.
In conformitate cu DIRECTIVA 96/59/CE si H.G. nr. 173/13.03.2000 agentii economici au obligativitatea sa predea, firmelor de specialitate condensatori cu PCB, pentru eliminarea acestora, pina la sfirsitul anului 2009.
DE ASEMENEA SC ICPE-ECOENERG SA va poate ajuta in activitatea dumneavoastra cu proiectare, executie, PIF pentru: tablouri generale de distributie, tablouri de actionari electrice si automatizare, monitorizare asistata de calculator a consumurilor energetice, masuratori si diagnoze energo-tehnologice, inlocuiri condensatori neecologici (PCB) de medie sau joasa tensiune, reaparatii baterii de condensatoare aflate in exploatare, service echipamente electrice, precum si pentru consultanta de specialitate in utilizarea rationala a energiei electrice.
Va rugam sa ne contactati pe :
E-mail : icpe_ecoenerg@yahoo.com
Mobil : 0722.431.284
Tel./Fax: 021.346.49.30/021.346.72.88
In speranta ca va putem fi de ajutor
Cu deosebita stima,
Director General
ing. Lup Iosif

Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM. Contine datele noastre de identificare.
Ne cerem scuze daca mesajul ajunge la dvs. dintr-o eroare sau daca nu va aduce informatii utile. Daca doriti sa nu mai primiti oferte din partea SC ICPE-ECOENERG SA, va rugam sa transmiteti un e-mail (de pe adresa de e-mail pe care ati receptionat mesajul) cu subiectul "Nu suntem interesati" la adresa icpe_ecoenerg@yahoo.com!!!!!!!

SC Developdata SRL din Timisoara, a lansat pe piata primul serviciu care
ofera trafic web garantat 100% romanesc.

Este vorba despre un program de link-uri sponsorizate, membrii
inregistrati in programul nostru sunt platiti sa viziteze web-site-urile
inscrise aici. Durata vizitei este de minim 30 de secunde pentru fiecare
site, iar vizitele sponsorizate se pot face doar de pe teritoriul
Romaniei. Prin acest serviciu site-ul dumneavoastra va castiga automat
vizitatori si o pozitie mai buna in motoarele de cautare, posibil si
clienti in cazul magazinelor online.

Preturile pachetelor de trafic sunt:
7.4 lei pentru 100 vizite
34 lei pentru 500 vizite
59,95 lei pentru 1000 vizite
295 lei pentru 5000 vizite

Vizitele persoanelor neinregistrate in programul nostru se contorizeaza
dar nu se taxeaza.

Mai multe detalii gasiti pe http://www.traficgarantat.ro

Cu stima,
Valentin Vâlcu

Mobil: 0730 66.77.00
Email: contact@traficgarantat.ro

No comments: